Hlavní stránka
Dokumenty
Náš tým
Diskuse
Kontakt
Přihlášení
Hledat
Diskusní fórum
Menu
Navigace fóra
Fórum
Členové
Aktivita
Navigace fóra – nacházíte se zde:
Diskusní fórum
Vzorová kategorie: Diskuse, nápady, připomínky, …
dw70cb
Odpovědět
Odpovědět: dw70cb
<blockquote><div class=“quotetitle“>Citát ze zdroje Host dne 14. 8. 2026, 9:53</div>Klikam tu z paru miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam po jakims watku na forum, bo szukalem czegos z Aviatorem, a nie kolejnej sieczki z dziesiecioma grami. Gier jest masa — podobno jakies 6 tys. pozycji, choc w praktyce i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic ma tu Sweet Bonanze i Gates of Olympus, jest Play’n GO z Book of Dead, troche NetEnta, Betsoft, do tego Big Time Gaming jak ktos lubi megaways. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time laduje sie szybko na komorce tez. Start nie jest zly: 100% do jakichs 1500 zl + 150 darmowych spinow, czasem lata tez cos bez depozytu na 50 obrotow. Tylko uwazajcie na obrot — 40x to nie jest spacerek, za pierwszym razem nie wyrobilem. Aktualne kody zwykle podgladam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz code promo[/url] przed rejestracja. Rejestracja zajela mi minute, min. depozyt to bodajze 20 zl. Robie przelewy Skrillem — kasa na e-portfel byla u mnie tego samego dnia, na karte czekalem dwa dni. Jest opcja z krypto, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo: KYC. Kazali wyslac dowod dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo prawie dobe. Support po polsku ale nie zawsze od razu, licencja to Curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, tyle ze trzeba ja sciagac z ich strony. Tyle ode mnie — zostaje, ale bez euforii.</blockquote><br>
Zrušit
Vložit/upravit odkaz
Zavřít
Zadejte přímo cílovou URL adresu
URL
Text odkazu
Otevřít odkaz na nové záložce
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu
Hledat
Zatím nebylo nic hledáno, takže bude zobrazen nejnovější obsah webu.
Zadejte hledaný výraz nebo můžete použít šipky na klávesnici pro výběr konkrétní položky.
Zrušit