Hlavní stránka
Dokumenty
Náš tým
Diskuse
Kontakt
Přihlášení
Hledat
Diskusní fórum
Menu
Navigace fóra
Fórum
Členové
Aktivita
Navigace fóra – nacházíte se zde:
Diskusní fórum
Vzorová kategorie: Diskuse, nápady, připomínky, …
dw70cb
Odpovědět
Odpovědět: dw70cb
<blockquote><div class=“quotetitle“>Citát ze zdroje Host dne 14. 8. 2026, 9:28</div>Siedze na tym od pol roku i szczerze mowiac zostalem glownie dla kasy. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tu pierwszy przelew zszedl mi w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi podobnie. Wybor gier duzy — w okolicach 2800 pozycji, glownie Pragmatic Play, NetEnt, Play’n GO. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, ale ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, Crazy Time chodzi non stop. Powitalny pakiet to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz po 20 dziennie, co mi sie srednio podoba. Na start dali tez male no deposit, ale to symboliczne 25 zl. Porownywalem sobie warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] zanim cokolwiek wplacilem — duzo mi to dalo. Rejestracja to doslownie 2 minuty, najmniej wplacisz 40 zl. Jest BLIK, obsluguja Vise, Mastercard, e-portfele, mozna tez Bitcoinem. Pod tym wzgledem niezle jak na to, co dostepne jest w Polsce. Co mi przeszkadza? Czat potrafi milczec kwadrans, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — ok, ale uprzedzam, bo trzeba to zrobic przed pierwsza wyplata. Licencja curacao, wiec bez cudow. Apka nie ma, ale strona z telefonu chodzi normalnie.</blockquote><br>
Zrušit
Vložit/upravit odkaz
Zavřít
Zadejte přímo cílovou URL adresu
URL
Text odkazu
Otevřít odkaz na nové záložce
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu
Hledat
Zatím nebylo nic hledáno, takže bude zobrazen nejnovější obsah webu.
Zadejte hledaný výraz nebo můžete použít šipky na klávesnici pro výběr konkrétní položky.
Zrušit