Hlavní stránka
Dokumenty
Náš tým
Diskuse
Kontakt
Přihlášení
Hledat
Diskusní fórum
Menu
Navigace fóra
Fórum
Členové
Aktivita
Navigace fóra – nacházíte se zde:
Diskusní fórum
Vzorová kategorie: Diskuse, nápady, připomínky, …
6em4mf
Odpovědět
Odpovědět: 6em4mf
<blockquote><div class=“quotetitle“>Citát ze zdroje Host dne 8. 8. 2026, 5:25</div>Gram tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim zajechanym Samsungu. Automatow jest tam z 3000+ i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play dominuje — Sweet Bonanza leci u mnie codziennie, aczkolwiek od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza. Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe. Wyplacam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile. Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — warto miec to z tylu glowy. Apke sciagalem z ich strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.</blockquote><br>
Zrušit
Vložit/upravit odkaz
Zavřít
Zadejte přímo cílovou URL adresu
URL
Text odkazu
Otevřít odkaz na nové záložce
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu
Hledat
Zatím nebylo nic hledáno, takže bude zobrazen nejnovější obsah webu.
Zadejte hledaný výraz nebo můžete použít šipky na klávesnici pro výběr konkrétní položky.
Zrušit