Hlavní stránka
Dokumenty
Náš tým
Diskuse
Kontakt
Přihlášení
Hledat
Diskusní fórum
Menu
Navigace fóra
Fórum
Členové
Aktivita
Navigace fóra – nacházíte se zde:
Diskusní fórum
Vzorová kategorie: Diskuse, nápady, připomínky, …
vr2f85
Odpovědět
Odpovědět: vr2f85
<blockquote><div class=“quotetitle“>Citát ze zdroje Host dne 28. 8. 2026, 2:23</div>Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft. Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci. Zywe stoly oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus. Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — ani rewelacja, ani dramat. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto. Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego. Na telefonie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.</blockquote><br>
Zrušit
Vložit/upravit odkaz
Zavřít
Zadejte přímo cílovou URL adresu
URL
Text odkazu
Otevřít odkaz na nové záložce
Nebo můžete snadno vyhledat existující obsah webu
Hledat
Zatím nebylo nic hledáno, takže bude zobrazen nejnovější obsah webu.
Zadejte hledaný výraz nebo můžete použít šipky na klávesnici pro výběr konkrétní položky.
Zrušit